Hardware  96 terméket találtam.

Alkategóriák

 • Használt laptopok

  A SOV24 oldalon olyan használt Notebookokat talál, ami valóban megfelel az Ön elképzeléseinek.

  Alapvetően „A” kategóriás készülékeket, üzleti laptopokat kínálunk, rendkívül kedvező áron.

   

  Olyan vezető márkák készülékeit kínáljuk, amelyek meggyőzőek mind ár , mind pedig teljesítmény szempontjából. Minden egyes használt gépet alaposan megtisztítunk, átvizsgálunk és egy év garanciával kerül forgalomba. Összehasonlítva egy új készülék vásárlásával megközelítőleg 50% és 75% között spórolhat. Használt készülék vásárlásával környezetünknek is szívességet teszünk. Ha a használt Laptopokat újra hasznosítjuk, nyersanyagot és energiát spórolunk.

   

  Miért vásároljunk használt Laptopot?

   

  Ugyan a használt laptopok már egy kicsit idősebbek, ennek ellenére mégis igazi üzleti laptopok. Aki egy műszakilag korszerű laptopot szeretne, pl. a legújabb játékokra, a vásárlás előtt mindenképp informálódjon a játék rendszerkövetelményeiről. Azoknak a felhasználóknak, akik irodai felhasználásra (pl. Office programok) szánják a laptopot, nekik több szempont miatt is a használt készülék a legjobb választás: masszív felépítésük, magas képernyő felbontásuk, kiváló minőségű kidolgozásuk és hosszú élettartamuk miatt tökéletes választás.

   

  Magas teljesítményű minőségi Laptopok

   

  A használt laptopok semmi mást nem kínálnak Önnek, csak előnyöket: a legnagyobb gyártók garantálják a minőséget és a teljesítményt. Gondoskodunk róla, hogy az összes készülék a vásárlás előtt részletesen és professzionálisan átvizsgálásra kerüljön. Miután a meglévő adatokat már visszavonhatatlanul töröltük, a készülék külső és belső tisztításon esik át. Így tudjuk garantálni az összes készülék tökéletes működését és vállalni az egy éves SOV24 garanciát. Ön így teljesen biztos lehet abban, hogy olyan készüléket vásárolt, ami ár-érték arányban optimális. Mivel az üzleti notebook készülékeink rendkívül robusztusok, ennek megfelelően hosszú élettartammal rendelkeznek.

 • Tablets
 • Okostelefonok
 • Navigáció
 • Használt Szamitogepek

  Miért vegyen használt asztali számítógépet?

   

  Az egyik legnagyobb előnye a használt számítógépeknek az ár. Miért adna ki egy új termékért több százezer forintot, mikor használtan megkapja a korábbi évek csúcs készülékeit az eredeti ár töredékéért. Nagyon kevés olyan felhasználó van, akinek szüksége van az új termékekre. Csak gondoljon bele, egy nagyon jó teljesítményű, ám használt számítógépet szeretne olcsón, vagy egy internetezésre épphogy használható újat drágábban?

  Nem mellesleg, a használt asztali számítógépeknek van egy nagy előnye a laptopokkal szemben. Több memóriát szeretne? Jobb videokártyát? Gyorsabb processzort? Esetleg kevés a hely a dokumentumainak, játékainak?  Egy használt asztali számítógépben bármikor kicserélheti az Ön számára már nem megfelelő alkatrészeket.

   

  Természetesen termékein mellé jár a már megszokott SOV24 minőség és az 1 év garancia. Keressen minket bizalommal, szívesen állunk rendelkezésére.

 • Lenovo Thinkpad Laptopok

  Lenovo ThinkPad Laptopok otthoni és üzleti felhasználásra, megbízhatóság, teljesítmény, tartósság jellemzi. Válogasson különböző Lenovo ThinkPad sorozatainkból. Legkeresettebb modell a Lenovo ThinkPad T széria, igazi üzleti társ, könnyű, vékony kivitel, rendkívül strapabíró. Lenovo ThinkPad W széria, tervezésre született, hatalmas teljesítmény, grafikai munkákhoz is. A Lenovo ThinkPad X széria, könnyű, vékony ám strapabíró laptop alacsony fogyasztású processzorral.

 • Laptop akkumulátor
 • "B" kategóriás laptopok

  A "B" kategóriás laptopok esztétikai hibás, törött, akkumulátor hibás, kijelző hibás és egyéb módon meghibásodott készülékek, melyeket jelentős árkedvezménnyel kínálunk webáruházunkban. Egyes termékek csak nagyon minimális sérüléssel rendelkeznek, melyek nem befolyásolják az eszköz működését, így az eredeti árhoz képest rendkívül kedvezőek. A gépek állapota és üzemképessége minden esetben fel van tüntetve. Az ebbe a kategóriába tartozó készülékekre garanciát nem tudunk vállalni.  

oldalanként
Showing 1 - 24 of 96 items
Showing 1 - 24 of 96 items