Hardware  100 terméket találtam.

Alkategóriák

 • Használt laptopok

  A SOV24 oldalon olyan használt Notebookokat talál, ami valóban megfelel az Ön elképzeléseinek.

  Alapvetően „A” kategóriás készülékeket, üzleti laptopokat kínálunk, rendkívül kedvező áron.

   

  Olyan vezető márkák készülékeit kínáljuk, amelyek meggyőzőek mind ár , mind pedig teljesítmény szempontjából. Minden egyes használt gépet alaposan megtisztítunk, átvizsgálunk és egy év garanciával kerül forgalomba. Összehasonlítva egy új készülék vásárlásával megközelítőleg 50% és 75% között spórolhat. Használt készülék vásárlásával környezetünknek is szívességet teszünk. Ha a használt Laptopokat újra hasznosítjuk, nyersanyagot és energiát spórolunk.

   

  Miért vásároljunk használt Laptop?

   

  Ugyan a használt laptopok már egy kicsit idősebbek, ennek ellenére mégis igazi üzleti laptopok. Aki egy műszakilag korszerű laptopot szeretne, pl. a legújabb játékokra, a vásárlás előtt mindenképp informálódjon a játék rendszerkövetelményeiről. Azoknak a felhasználóknak, akik irodai felhasználásra (pl. Office programok) szánják a laptopot, nekik több szempont miatt is a használt készülék a legjobb választás: masszív felépítésük, magas képernyő felbontásuk, kiváló minőségű kidolgozásuk és hosszú élettartamuk miatt tökéletes választás.

   

  Magas teljesítményű minőségi Laptopok

   

  A használt laptopok semmi mást nem kínálnak Önnek, csak előnyöket: a legnagyobb gyártók garantálják a minőséget és a teljesítményt. Gondoskodunk róla, hogy az összes készülék a vásárlás előtt részletesen és professzionálisan átvizsgálásra kerüljön. Miután a meglévő adatokat már visszavonhatatlanul töröltük, a készülék külső és belső tisztításon esik át. Így tudjuk garantálni az összes készülék tökéletes működését és vállalni az egy éves SOV24 garanciát. Ön így teljesen biztos lehet abban, hogy olyan készüléket vásárolt, ami ár-érték arányban optimális. Mivel az üzleti notebook készülékeink rendkívül robusztusok, ennek megfelelően hosszú élettartammal rendelkeznek.

 • Tablets

  Már-már mindenki ismeri, a tablet egy vezeték nélküli, hordozható személyi számítógép, multimédiás eszköz, érintőképernyős kezelőfelülettel. A mai modern tabletek, mint a kínálatunkban megtalálható Dell Venue 11, tartalomfogyasztás mellett már munkára is alkalmasak. Így utazás közben is magunkkal vihetjük a munkát, amennyiben szükségünk van rá. Méretre általában kisebb, mint egy laptop, viszont a telefonoknál nagyobb. Ennek is köszönhető a rendkívüli hordozhatósága. A tablet PC-k népszerű felhasználási területei közé tartoznak a bemutatók, a videokonferencia, az e-könyvek olvasása, a filmek megtekintése, fényképek megosztása, böngészés, játék és így tovább. Bár szinte minden tablet hasonlóan néz ki, az egyes típusok eltérhetnek egymástól például az operációs rendszer, az adatkapcsolat sebessége, a fényképezőgép műszaki adatai és a készenléti időt tekintve, sőt, esetenként hatalmas különbségek vannak. Bár a felületén lehet gépelni, sokan mégis külső billentyűzettel, egérrel használják, hisz erre is lehetőségük van. Nézzek körül kínálatunkban, és biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt. A Dell Venue egy kicsi házba burkolt erőgép.

 • Okostelefonok
 • Navigáció
 • Használt Számítógépek

  Miért vegyen használt asztali számítógépet?

   

  Az egyik legnagyobb előnye a használt számítógépeknek az ár. Miért adna ki egy új termékért több százezer forintot, mikor használtan megkapja a korábbi évek csúcs készülékeit az eredeti ár töredékéért. Nagyon kevés olyan felhasználó van, akinek szüksége van az új termékekre. Csak gondoljon bele, egy nagyon jó teljesítményű, ám használt számítógépet szeretne olcsón, vagy egy internetezésre épphogy használható újat drágábban?

  Nem mellesleg, a használt asztali számítógépeknek van egy nagy előnye a laptopokkal szemben. Több memóriát szeretne? Jobb videokártyát? Gyorsabb processzort? Esetleg kevés a hely a dokumentumainak, játékainak?  Egy használt asztali számítógépben bármikor kicserélheti az Ön számára már nem megfelelő alkatrészeket.

   

  Természetesen termékein mellé jár a már megszokott SOV24 minőség és az 1 év garancia. Keressen minket bizalommal, szívesen állunk rendelkezésére.

 • Lenovo Thinkpad Laptopok

  Lenovo ThinkPad Laptopok otthoni és üzleti felhasználásra, megbízhatóság, teljesítmény, tartósság jellemzi. Válogasson különböző Lenovo ThinkPad sorozatainkból. Legkeresettebb modell a Lenovo ThinkPad T széria, igazi üzleti társ, könnyű, vékony kivitel, rendkívül strapabíró. Lenovo ThinkPad W széria, tervezésre született, hatalmas teljesítmény, grafikai munkákhoz is. A Lenovo ThinkPad X széria, könnyű, vékony ám strapabíró laptop alacsony fogyasztású processzorral.

 • "B" kategóriás laptopok

  A "B" kategóriás laptopok esztétikai hibás, törött, akkumulátor hibás, kijelző hibás és egyéb módon meghibásodott készülékek, melyeket jelentős árkedvezménnyel kínálunk webáruházunkban. Egyes termékek csak nagyon minimális sérüléssel rendelkeznek, melyek nem befolyásolják az eszköz működését, így az eredeti árhoz képest rendkívül kedvezőek. A gépek állapota és üzemképessége minden esetben fel van tüntetve. Az ebbe a kategóriába tartozó készülékekre garanciát nem tudunk vállalni.  

 • Monitorok

  A monitor olyan számítógépes hardvereszköz, amely a számítógép által a videokártyán keresztül létrehozott video- és grafikus információkat jeleníti meg. A monitorok nagyon hasonlítanak a televíziókhoz, de rendszerint sokkal magasabb felbontásban jelenítik meg az információkat. A televíziókkal ellentétben a monitorokat általában nem falra szerelik, hanem a számítógépasztalon vannak elhelyezve.

   

  A monitor típusától függetlenül általában egy HDMI, DVI vagy VGA porthoz csatlakozik. Egyéb csatlakozók: USB , DisplayPort és Thunderbolt. Mielőtt megvásárolna egy új monitort, győződjön meg róla, hogy mindkét eszköz ugyanazt a kapcsolatot támogatja. Például biztosan nem szeretne olyan monitort vásárolni, amelynek csak egy HDMI portja van miközben a számítógép csak VGA kapcsolatot képes fogadni. Bár a legtöbb videokártyának és monitornak több portja van, azért, hogy különböző típusú eszközökkel is dolgozzhasson, mégis fontos, hogy ellenőrizze a kompatibilitást. Ha régebbi kábelt kell csatlakoztatnia egy újabb porthoz, például VGA-HDMI-hoz, erre a célra talál megfelelő adaptert.

   

  A monitorok a számítógép külső megjelenítő eszközei és kábel segítségével csatlakoztathatók a videokártya vagy az alaplap portjához. Annak ellenére, hogy a monitor a számítógép házán kívül helyezkedik el, ez a teljes rendszer lényeges része. A monitorok két fő típusa - LCD vagy CRT, de más fajta is létezik, mint az OLED. A CRT monitorok nagyon hasonlítanak a régimódi televíziókra és nagyon nagy méretűek. Az LCD monitorok sokkal vékonyabbak, kevesebb energiát használnak, és nagyobb grafikai minőséget biztosítanak. Az OLED az LCD újabb változata, amely még jobb színt és látószöget biztosít, de nagyobb teljesítményt igényel. Az LCD monitorok teljesen elavulták a CRT monitorokat, mivel azok jobb minőségűek, kisebb "lábnyom" az asztalon és mindezt alacsonyabb áron.

   

  A legtöbb monitor szélessávú formátumú és 17 "-tól 24" -ig terjed. Ez a méret egy átlós mérés a képernyő egyik sarkából a másikra. Bár a monitorokat kimeneti eszközöknek tekintik, mivel általában csak az információ küldését szolgálják a képernyőre, ezek közül néhány érintőképernyővel is rendelkezik. Ezt a típusú monitort bemeneti és kimeneti eszköznek is neveznek.

   

  Néhány monitor tartalmaz beépített tartozékokat, például mikrofont, hangszórókat, fényképezőgépet vagy USB hubot.

 • Használt GAMER PC
oldalanként
Showing 49 - 72 of 100 items
Showing 49 - 72 of 100 items
Hardware

A hardver mondhatjuk, hogy egy összefoglaló név, mégpedig a számítógép elektronikus és mechanikus eszközeinek a neve. Természetesen ebbe a kategóriába beletartoznak a különféle kiegészítő eszközök és tartozékok is. Éppen emiatt nem lehet azt mondani, hogy csak a számítógépet nevezzük hardvernek. Hardver a tablet, a navigáció (GPS alapú), és az okostelefon egyaránt. Fontos tudni, hogy az esetek többségében a hardver nem működik megfelelő szoftver nélkül, így szinte minden esetben a szoftver az, ami felel a hardver pl.: a tablet működéséért. Kínálatunk hardver kínálata szerteágazó. Használt laptopok, tabletek, különféle navigációk, használt számítógépek, azon belül is külön figyelünk a játékos kedvű ügyfeleinkre és létrehoztunk számukra egy GAMER PC kategóriát. Mindezekhez természetesen megjelenítő eszközt is kínálunk, többféle monitor is megtalálható.