Windows 8.1 Pro 32 / 64Bit Nagyobb

Windows 8.1 Pro 32 / 64Bit

Új

  • 32 és 64 bites
  • Online aktiválható
  • Azonnali, villámgyors kézbesítés e-mailben(Paypal rendszerén keresztüli fizetés esetén. Az átutalások beérkezése és hozzárendelése 2-3 munkanapot igénybe vehet. Megértésüket köszönjük.)
  • Szállítási költség nélkül, mivel a termékkulcsok e-mailben kerülnek kézbesítésre

Bővebb leírás

Ár: 12 999 HUF

Bruttó (tartalmazza a 27%-os Áfa-t)


Adatlap

VerzióWindows 8

Egyéb infó

Windows 8.1 Pro 32Bit / 64Bit vásárlás:


Nyelv:
 Magyar

Teendők: A fizetés beérkezése ill. hozzárendelése után egy online aktiválható termékkulcsot és egy ahhoz tartozó letöltési linket kap meg tőlünk e-mailben, ahonnan az iso képfájlt tudja letölteni a telepítési adathordozó elkészítéséhez. A fizetés hozzárendelése Paypal esetében azonnal megtörténik automatikusan; az átutalás esetén 2-3 munkanapot igénybe vehet


Hogyan tudjuk termékeinket ilyen kedvezményes áron kínálni? És Önök hogyan tudnak megbizonyosodni a szoftver jogtisztaságáról?

Az általunk árult szoftvereket az EU-s jogszabályok alapján saját hardverünkről választjuk le és így garantálni tudjuk, hogy Önök nem hamisítványt kapnak. Azáltal, hogy a szoftvert és a hardvert külön értékesítjük nagyon kedvező árakat tudunk biztosítani. Viszonteladók, hivatalok és céges ügyfelek részére külön szolgáltatásként ingyenesen kiküldjük postai úton az eredeti licenceket (legalább 10 db vásárlása esetén).


Figyelem! A licencek fizikai formában  (COA matrica) csak 10 db feletti vásárlás esetén kerülnek kézbesítésre. Kérjük, ebben az esetben már a rendelés elött vegye fel velünk a kapcsolatot. Ennél alacsonyabb darabszámú rendelés esetén a termèkkulcsot kizárólag elektronikus formában bocsátjuk rendelkezésre.

Figyelem!
 
Az aktiválási problémák elkerülése érdekében azt ajánljuk hogy telepítse újra a szoftvert a gyártó oldalán elérhetövé tett aktuális linkröl (lásd alul - vásárlás esetén még egyszer e-mailben is elküldjük a letöltési linket).


A jogszabályi előírások értelmében letölthető szofvertermékekre nem vonatkozik csere- illetve elállási jog, ezért kérjük fordítson különös figyelmet a vásárolni kívánt szoftvertermék verziójának kiválasztására.

<

A Windows 8.1 Pro egy minden területet átfogó operációs rendszer, beleértve a továbbfejlesztett funkciókat, mint pl. egyszerű kapcsolódás vállalati hálózatokhoz, adattitkosítás, eszközök kezelése és még rengeteg új lehetőség. Számos újítás és fejlesztés, ami a felhasználó számára megkönnyíti a beállításokat, hogy rendszere úgy futhasson, ahogy Ön szeretné.

 

A Windows 8.1 Pro a középpontba helyezi az új érintőképernyős felhasználói felületet és az új generációs eszközöket. A könnyű, egyszerű és funkcionális felhasználói felületlehetővé teszi a gyors hozzáférést az összes fontos funkcióhoz és programhoz. A Windows 8.1 Pro verziója még BitLocker és BitLocker To Go lehetőséget is kínál, mellyel titkosíthatja a merevlemezt és USB tárolóeszközeit.

 

Fontos megjegyzés: Kérjük, vegye figyelembe, hogy az aktiváló kulccsal nem frissíthet Windows 8.1 rendszerről Windows 8.1 Pro rendszerre. Ez a változat kizárólag új telepítéshez érvényes.A használt szoftverek értékesítésének jogalapja

Path: > > Windows 8.1 Pro 32 / 64Bit

Vélemények (3)

Gabi

May 16, 2018
5
(5/5
tsillag
Működik, gyors volt minden! Köszönöm!
 
Z MESICS

Jan 4, 2018
5
(5/5
windows8.1
GYORS,PONTOS,ZÖKKENŐ MENTES! MÜKÖDŐ!
 
Szentmihályi Zs.

Apr 12, 2017
4
(4/5
szuper
szuper a termék, de most már 10pro-t vennék. telefonon viszont mindenre választ kaptam, kedvesek voltak.
 
Page:1

Vélemény hozzáadása
Captcha

9 other products in the same category: