Operációs rendszerek  6 terméket találtam.

Showing 1 - 6 of 6 items
Showing 1 - 6 of 6 items
Operációs rendszerek

Az operációs rendszer olyan program illetve programrendszer, mely elengedhetetlen a számítógépek működéséhez, valamint lehetővé teszik annak sokoldalú és könnyű használatát. Ezek közül a legelterjedtebb a Windows operációs rendszer, melynek különböző verziói (Windows 7, Windows 8.1, Windows 10) megtalálhatók webáruházunkban is.

A Windows 7 otthoni és üzleti felhasználóknak egyaránt fejlesztett operációs rendszer, a megjelenés dátuma 2009. október 22. A mai napig az egyik legkedveltebb és legelterjedtebb operációs rendszer, kedvező ára miatt még mindig nagyon sokan keresik.

A Windows 8.1 operációs rendszerben már választhatunk az új csempe kezelőfelület vagy a klasszikus nézet között, ezen kívül a gyorsabb indítás, USB 3.0 szabvány, a modern felület valamint az átalakított Windows Áruház csak pár példa arra, hogy miért választják egyre többen ezt az operációs rendszert.

A Windows 10 operációs rendszer a legújabb, legmodernebb és legmegbízhatóbb rendszer a Microsoft-tól, elődeihez képest rengeteg újdonságot tartalmaz, szinte bármilyen igényt kielégít. Vásárolja meg a webáruházban pénztárcakímélő áron.