Használt laptop  20 terméket találtam.

Showing 1 - 20 of 20 items
Showing 1 - 20 of 20 items
Használt laptop

A SOV24 oldalon olyan használt Notebookokat talál, ami valóban megfelel az Ön elképzeléseinek.

Alapvetően „A” kategóriás készülékeket, üzleti laptopokat kínálunk, rendkívül kedvező áron.

 

Olyan vezető márkák készülékeit kínáljuk, amelyek meggyőzőek mind ár , mind pedig teljesítmény szempontjából. Minden egyes használt gépet alaposan megtisztítunk, átvizsgálunk és egy év garanciával kerül forgalomba. Összehasonlítva egy új készülék vásárlásával megközelítőleg 50% és 75% között spórolhat. Használt készülék vásárlásával környezetünknek is szívességet teszünk. Ha a használt Laptopokat újra hasznosítjuk, nyersanyagot és energiát spórolunk.

 

Miért vásároljunk használt Laptop?

 

Ugyan a használt laptopok már egy kicsit idősebbek, ennek ellenére mégis igazi üzleti laptopok. Aki egy műszakilag korszerű laptopot szeretne, pl. a legújabb játékokra, a vásárlás előtt mindenképp informálódjon a játék rendszerkövetelményeiről. Azoknak a felhasználóknak, akik irodai felhasználásra (pl. Office programok) szánják a laptopot, nekik több szempont miatt is a használt készülék a legjobb választás: masszív felépítésük, magas képernyő felbontásuk, kiváló minőségű kidolgozásuk és hosszú élettartamuk miatt tökéletes választás.

 

Magas teljesítményű minőségi Laptopok

 

A használt laptopok semmi mást nem kínálnak Önnek, csak előnyöket: a legnagyobb gyártók garantálják a minőséget és a teljesítményt. Gondoskodunk róla, hogy az összes készülék a vásárlás előtt részletesen és professzionálisan átvizsgálásra kerüljön. Miután a meglévő adatokat már visszavonhatatlanul töröltük, a készülék külső és belső tisztításon esik át. Így tudjuk garantálni az összes készülék tökéletes működését és vállalni az egy éves SOV24 garanciát. Ön így teljesen biztos lehet abban, hogy olyan készüléket vásárolt, ami ár-érték arányban optimális. Mivel az üzleti notebook készülékeink rendkívül robusztusok, ennek megfelelően hosszú élettartammal rendelkeznek.