Okostelefonok  2 terméket találtam.

Showing 1 - 2 of 2 items
Showing 1 - 2 of 2 items
Okostelefonok

HASZNÁLT OKOSTELEFON VÁSÁRLÁS - ALACSONY ÁR, KIVÁLÓ MINŐSÉG

Mostantól webshopunkban is vásárolhatnak használt okostelefonokat a már megszokott, tesztelt, ellenőrzött minőségben. Technikailag tökéletes készülékek széles választékát kínáljuk. Tulajdonképpen csak a telefon külsejében kell néhány kompromisszumot kötniük: esetenként előfodulhat egy használatból eredő karcolás, de a legtöbb készülék olyan, akárcsak az új. Az állapotra vonatkozó információkat megtalálhatja az egyes telefonok leírásában a tulajdonságok részletezésénél. Biztos lehet benne, hogy amit kiválónak tüntetünk fel, az valóban kiváló.

Praktikus keresőmező segítségével egyszerűen keresse meg álmai okostelefonját, vagy a kategóriákon belül válassza ki az Önnek legjobban tetsző márkát, mint pl.: Apple.

Használt okostelefon vásárlás - szerződés nélkül, szolgáltató függetlenül, tesztelt minőségben

Ha Ön mobil- vagy okostelefont szeretne venni, nálunk szinte hibátlan minőségben, szerződés nélkül, szolgáltató függetlenül teheti meg. Így tehát a már meglévő SIM kártyáját behelyezve azonnal használhatja is. Ez értelemszerűen azt jelenti, hogy megtarthatja régi mobilszámát.

Az emberek sokszor okkal bizalmatlanok az olyan webshopokkal szemben, amelyek olcsón kínálnak nagyon jó állapotú telefonokat. Gyakran megkérdőjelezik a telefonok tényleges műkődését. Nálunk viszont biztonsággal vásárolhat, ugyanis a sov24.hu-n keresztül leadott rendelés számos előnyt hordoz magában. Egy év garanciát biztosítunk, és ez idő alatt szakképzett kollégáink bármilyen probléma megoldásában szívesen segítenek. Az összes készleten lévő telefont alapos vizsgálatnak vetjük alá, így biztos lehet abban, hogy az előző tulajok adatai már nem lesznek a készüléken. Ugyanis szükség esetén a felesleges tartalmakat töröljük, tehát az Ön „új“ használt okostelefonja a kézbesítést követően azonnal használatra kész. Olcsó használt telefon vásárlás online = SOV24 Kft.