Kaspersky Internet Security 2019 3PC Multidevice Antivírus szoftver Ár: 9,999.00 Nagyobb

Kaspersky Internet Security 2019 3PC Multidevice

KIS20173PC

Új

 • Multidevice (Windows, Mac OS, Android)
 • Online aktiválható
 • Azonnali, villámgyors kézbesítés e-mailben (Paypal rendszerén keresztüli fizetés esetén. Az átutalások beérkezése és hozzárendelése 2-3 munkanapot igénybe vehet. Megértésüket köszönjük.)
 • Szállítási költség nélkül, mivel a termékkulcsok e-mailben kerülnek kézbesítésre

Bővebb leírás

ez a termék jelenleg nincs készleten,

Ár: 9 999 HUF

Bruttó (tartalmazza a 27%-os Áfa-t)


Egyéb infó

Kaspersky Internet Security  (multi-device)

A KASPERSKY Internet Security 2017 biztonsági szoftverrel optimálisan megvédheti számítógépét az idegen támadásoktól. Így tehát nincs esélye a különböző kémprogramoknak, adathalász- és ismeretlen eredetű kártevő szoftvereknek. Az új és továbbfejlesztett technológiának köszönhetően Ön jól felszerelt lesz minden fajta internetes fenyegetettség ellen, amelyek veszélyeztethetik rendszerét. A család így mindig nyugodtan böngészhet az interneten, biztonságosan vásárolhat online, vagy intézheti pénzügyeit online-bankban, semmilyen probléma nem történhet.

 

Az Internet Security 2017 biztonsági szoftver megszűri a kéretlen és bosszantó üzeneteket, elhárítja az adathalász támadásokat, nyomon követi tevékenységét az interneten, vizsgálja, hogy az adott oldal megbízható-e, valamint gondoskodik arról is, hogy személyes adatait ne lophassák el. Így nyújt tökéletes védelmet a számítógépes bűnözés ellen. Egy biztonsági szoftver, ami nélkülözhetetlen.

 

Védje meg gyermekeit is a különböző oldalak nem kívánt tartalmaitól a Kaspersky integrált gyermek-biztonsági technológiával. Mindezeken felül arra is van lehetőség, hogy kezelje Kaspesky fiókját számítógépével az interneten keresztül, ahol új eszközöket adhat hozzá, illetve hamarosan lejáró engedélyeket aktualizálhat.

 

Védje meg magát és rendelje meg most kényelmesen a Kaspersky Internet Security 2017  legújabb prémium védelmét számítógépéhez.

 • BIZTONSÁG - Díjnyertes védelem
 • TELJESÍTMÉNY - Hatékonyságra optimalizálva
 • EGYSZERŰSÉG - Egyszerűen kezelhető biztonság
 • SZÁMÍTÓGÉP, MAC ÉS MOBILESZKÖZÖK - Egyetlen termék, amiben minden megtalálható, amire szüksége van
 • ADATVÉDELEM - Személyazonosság-védelem és egyebek
 • PÉNZ - Az online banki ügyintézés és vásárlás védelme
 • SZÜLŐI FELÜGYELET - Gyermeke védelme Számítógépeken és Mac eszközökön

Évek: 1
Száma eszköz: 3

Teendők: A fizetés beérkezése ill. hozzárendelése után egy online aktiválható termékkulcsot és egy ahhoz tartozó letöltési linket kap meg tőlünk e-mailben, ahonnan az iso képfájlt tudja letölteni a telepítési adathordozó elkészítéséhez. A fizetés hozzárendelése Paypal esetében azonnal megtörténik automatikusan; az átutalás esetén 2-3 munkanapot igénybe vehet.

Vélemények (0)

Nincs vevői értékelés pillanatnyilag.


Vélemény hozzáadása
Captcha

3 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

0
0/5 - 0 Véleményeket