Microsoft Office 365 Personal 32/64bit (1 felhasználó, 1 év) Home Ár: 15,990.00 Nagyobb

Microsoft Office 365 Personal 32/64bit (1 felhasználó, 1 év)

Új

  • Online aktiválható
  • Kézbesítés GLS

Bővebb leírás

Ár: 15 990 HUF

Bruttó (tartalmazza a 27%-os Áfa-t)


Egyéb infó

Microsoft Office 365 Personal (1 felhasználó, 1 év)Minden olyan eszközön telepíthető, amely a Microsoft Office 365 követelményeinek megfelel.

 

A Microsoft Office 365 egy Office csomag a Microsoft Office termékcsaládból. Az Office 365 Egyszemélyes verzió egy olyan előfizetős szolgáltatás, amely segítséget nyújt Önnek abban, hogy szinte bárhonnan elvégezhesse feladatait a kedvenc eszközeiről. Tartalmazza a legújabb Office-appokat PC-re és Macre.

Mindig elérheti a Word, az Excel, a PowerPoint, a OneNote, az Outlook, a Publisher és az Access teljes, telepített legújabb verzióját, és az Ön számára leghatékonyabb módon rögzítheti gondolatait – billentyűzettel, tollal vagy érintőképernyővel.Nyelv: MagyarHogyan tudjuk termékeinket ilyen kedvezményes áron kínálni? És Önök 
hogyan tudnak megbizonyosodni a szoftver jogtisztaságáról?


Az általunk árult szoftvereket az EU-s jogszabályok alapján saját hardverünkről választjuk le és így garantálni tudjuk, hogy Önök nem hamisítványt kapnak. Azáltal, hogy a szoftvert és a hardvert külön értékesítjük nagyon kedvező árakat tudunk biztosítani. Viszonteladók, hivatalok és céges ügyfelek részére külön szolgáltatásként ingyenesen kiküldjük postai úton az eredeti licenceket (legalább 10 db vásárlása esetén).A használt szoftverek értékesítésének jogalapja

Vélemények (1)

M László

aug 18, 2017
5
(5/5
Minden rendben
Már meglévő telepítés éppen lejáró előfizetésének meghosszabbítására is rendben működik, a meglévő előfizetés automatikus megújulása kitolódik 1 évvel, azaz ez egy egyszeri 1 éves előfizetés. Az angol Windows és Office sem gond, a magyar spellchecker dolgozik tovább. A dobozon vicces az "EUROZONE SUBSCR", azaz a Microsoft is pontosan ismeri a fenti leírásban említett OEM SW-ek továbbértékesíthetőségét lehetővé tevő Európai Bírósági döntést.
 
Seite:1

Csak azok a felhasználók írhatnak értékelést, akik már megvásárolták a terméket.

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: