Microsoft Office 2013 Standard Home Ár: 24,999.00 Nagyobb

Microsoft Office 2013 Standard

100-87

Új

  • Online aktiválható
  • Kézbesítés e-mailben 24 órán belül
  • Szállítási költség nélkül, mivel elektronikusan kerül kézbesítésre

Bővebb leírás

Ár: 24 999 HUF

Bruttó (tartalmazza a 27%-os Áfa-t)


Egyéb infó

Microsoft Office 2013 standard

Minden olyan eszközön telepíthető, amely a Microsoft Office 2013 követelményeinek megfelel. Rendelése után egy online aktiválható termékkulcsot és egy ahhoz tartozó letöltési linket kap meg tőlünk e-mailben.

Microsoft Office 2013 Standard programcsomag segítségével minden feltételt adott, hogy egyszerű és gyors munkát végezhessenek számítógépen, telefonon és webböngészőben egyaránt.

Word 2013 segítségével kreatív dokumentumokat, hírleveleket, jelentéseket készíthet. Árnyékokat, tükröződéseket és háromdimenziós effektusokat illeszthetünk be a szöveges anyagainkba.

Az Excel 2013-at a költségvetésének hatékony kidolgozására és nyomon követésére használható. Értékgörbék, szeletelők valamint háromdimenziós diagramok és grafikonok segítik Önt az adatok könnyebb prezentálása érdekében.

PowerPoint 2013-al professzionális bemutatókat, ajánlatokat, előadásokat készíthetünk, melyeket fényképekkel, hangfájlokkal és videoklipekkel tehetjük még emlékezetesebbé.

OneNote 2013 jegyzetfüzet segítségével anyagokat, videoklipeket, hangfájlokat és egyéb dokumentumokat gyűjthetünk össze egyszerűen és gyorsan.

Az Outlook 2013 levelezési, naptár- és feladatlista eszközeivel online kapcsolatban lehet kollégáival, beosztottaival és a projektek kezelését egyszerűbbé, gyorsabbá teheti.

Az Office Standard 2013 része az Outlook with Business Contact Manager ügyfélkapcsolat kezelési szolgáltatás, amellyel a projekthez kapcsolódó összes dokumentum, számolótábla és más információ a névjegyek tárolási helyéről követhető nyomon.

Publisher 2013 segítségével hirdetéseket, levelezőlapokat, brosúrákat, testreszabott e-maileket és professzionális marketinganyagokat hozhat létre egyszerűen.

A termék a következő szoftvereket tartalmazza:

  • -> Microsoft Word 2013
  • -> Microsoft Excel 2013
  • -> Microsoft Power Point 2013
  • -> Microsoft One Note 2013
  • -> Microsoft Outlook 2013

Nyelv: MagyarTeendők: Rendelése sikeres elküldése után néhány percen belül e-mailben kapja meg a termékkulcsot és a letöltési linket. Hogyan tudjuk termékeinket ilyen kedvezményes áron kínálni? És Önök 
hogyan tudnak megbizonyosodni a szoftver jogtisztaságáról?


Az általunk árult szoftvereket az EU-s jogszabályok alapján saját hardverünkről választjuk le és így garantálni tudjuk, hogy Önök nem hamisítványt kapnak. Azáltal, hogy a szoftvert és a hardvert külön értékesítjük nagyon kedvező árakat tudunk biztosítani. Viszonteladók, hivatalok és céges ügyfelek részére külön szolgáltatásként ingyenesen kiküldjük postai úton az eredeti licenceket (legalább 10 db vásárlása esetén).Figyelem! A licencek fizikai formában  (COA matrica) csak 10 db feletti vásárlás esetén kerülnek kézbesítésre. Kérjük, ebben az esetben már a rendelés elött vegye fel velünk a kapcsolatot. Ennél alacsonyabb darabszámú rendelés esetén a termèkkulcsot kizárólag elektronikus formában bocsátjuk rendelkezésre.

Vélemények (0)

Nincs vevői értékelés pillanatnyilag.


Csak azok a felhasználók írhatnak értékelést, akik már megvásárolták a terméket.

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: