Microsoft Office 2007 Professional Nagyobb

Microsoft Office 2007 Professional PKC

Használt

  • Online aktiválható
  • Kézbesítés DPD futárszolgálattal

Bővebb leírás

ez a termék jelenleg nincs készleten,

Ár: 14 999 HUF

Bruttó (tartalmazza a 27%-os Áfa-t)


Adatlap

VerzióOffice 2007
Kézbesítés típusaDobozos(DPD futárszolgálat)

Egyéb infó

Microsoft Office 2007 Professional

Minden olyan eszközön telepíthető, amely a Microsoft Office 2007 Professional követelményeinek megfelel. Rendelése után a termék kézbesítése DPD futárszolgálattal történik.

A Microsoft Office 2007 Professional egy teljes körű irodai szoftvercsomag, amellyel hatékonyabbá és szervezettebbé tehető munka és tanulás egyaránt. Használatával professzionális kivitelű bemutatók és dokumentumok készíthetők rövid idő alatt. Akár otthoni,akár vállalati felhasználásra szánjuk, a Microsoft Office 2007 Professional mindig jó választás.

A termék a következő szoftvereket tartalmazza:

  • -> Microsoft Word 2007
  • -> Microsoft Excel 2007
  • -> Microsoft Power Point 2007
  • -> Microsoft One Note 2007
  • -> Microsoft Outlook 2007
  • -> Microsoft Access 2007
  • -> Microsoft Publisher 2007

Nyelv: MagyarTeendők: Rendelése sikeres elküldése után a terméket DPD futárszolgálattal továbbítjuk.Hogyan tudjuk termékeinket ilyen kedvezményes áron kínálni? És Önök
hogyan tudnak megbizonyosodni a szoftver jogtisztaságáról?


Az általunk árult szoftvereket az EU-s jogszabályok alapján saját hardverünkről választjuk le és így garantálni tudjuk, hogy Önök nem hamisítványt kapnak. Azáltal, hogy a szoftvert és a hardvert külön értékesítjük nagyon kedvező árakat tudunk biztosítani. Viszonteladók, hivatalok és céges ügyfelek részére külön szolgáltatásként ingyenesen kiküldjük postai úton az eredeti licenceket (legalább 10 db vásárlása esetén).Figyelem! A licencek fizikai formában  (COA matrica) csak 10 db feletti vásárlás esetén kerülnek kézbesítésre. Kérjük, ebben az esetben már a rendelés elött vegye fel velünk a kapcsolatot. Ennél alacsonyabb darabszámú rendelés esetén a termèkkulcsot kizárólag elektronikus formában bocsátjuk rendelkezésre.
A használt szoftverek értékesítésének jogalapja

Path: > > Microsoft Office 2007 Professional PKC

Vélemények (0)

Nincs vevői értékelés pillanatnyilag.


Vélemény hozzáadása
Captcha

9 other products in the same category: