Microsoft Office 365 Personal 32/64bit (1 felhasználó, 1 év) MS Office Ár: 15,990.00 Nagyobb

Microsoft Office 365 Personal 32/64bit (1 felhasználó, 1 év)

100-89

Új

  • Online aktiválható
  • Kézbesítés GLS

Bővebb leírás

Ár: 15 990 HUF

Bruttó (tartalmazza a 27%-os Áfa-t)


Egyéb infó

Microsoft Office 365 Personal (1 felhasználó, 1 év)Minden olyan eszközön telepíthető, amely a Microsoft Office 365 követelményeinek megfelel.

 

A Microsoft Office 365 egy Office csomag a Microsoft Office termékcsaládból. Az Office 365 Egyszemélyes verzió egy olyan előfizetős szolgáltatás, amely segítséget nyújt Önnek abban, hogy szinte bárhonnan elvégezhesse feladatait a kedvenc eszközeiről. Tartalmazza a legújabb Office-appokat PC-re és Macre.

Mindig elérheti a Word, az Excel, a PowerPoint, a OneNote, az Outlook, a Publisher és az Access teljes, telepített legújabb verzióját, és az Ön számára leghatékonyabb módon rögzítheti gondolatait – billentyűzettel, tollal vagy érintőképernyővel.Nyelv: MagyarHogyan tudjuk termékeinket ilyen kedvezményes áron kínálni? És Önök 
hogyan tudnak megbizonyosodni a szoftver jogtisztaságáról?


Az általunk árult szoftvereket az EU-s jogszabályok alapján saját hardverünkről választjuk le és így garantálni tudjuk, hogy Önök nem hamisítványt kapnak. Azáltal, hogy a szoftvert és a hardvert külön értékesítjük nagyon kedvező árakat tudunk biztosítani. Vélemények (1)

M László

aug 18, 2017
5
(5/5
Minden rendben
Már meglévő telepítés éppen lejáró előfizetésének meghosszabbítására is rendben működik, a meglévő előfizetés automatikus megújulása kitolódik 1 évvel, azaz ez egy egyszeri 1 éves előfizetés. Az angol Windows és Office sem gond, a magyar spellchecker dolgozik tovább. A dobozon vicces az "EUROZONE SUBSCR", azaz a Microsoft is pontosan ismeri a fenti leírásban említett OEM SW-ek továbbértékesíthetőségét lehetővé tevő Európai Bírósági döntést.
 
Seite:1

Vélemény hozzáadása
Captcha

13 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

5
5.00/5 - 1 felülvizsgálat