Microsoft Office 2010 Home & Business MS Office Ár: 22,999.00 Nagyobb

Microsoft Office 2010 Home & Business

Új

  • Online aktiválható
  • Kézbesítés e-mailben 24 órán belül
  • Szállítási költség nélkül, mivel elektronikusan kerül kézbesítésre

Bővebb leírás

Ár: 22 999 HUF

Bruttó (tartalmazza a 27%-os Áfa-t)


Adatlap

VerzióOffice 2010
Kézbesítés típusaLetölthető(azonnal)
Word
Excel
Power Point
One Note
Outlook
Access-
Publisher-
Lync-
Info Path-

Egyéb infó

Microsoft Office 2010 Home&Business

Minden olyan eszközön telepíthető, amely a Microsoft Office 2010 követelményeinek megfelel. Rendelése után egy online aktiválható termékkulcsot és egy ahhoz tartozó letöltési linket kap meg tőlünk e-mailben.

A Microsoft Office 2010 egy Office csomag aa Microsoft Office termékcsaládból. Az Office 2010 az Office 2007 utódja, amely kibővített fájlkompatibilitással és korszerűsített felhasználói felülettel rendelkezik. Az Office 2010 a következő operációs rendszerekkel kompatibilis: Windows XP SP3, Windows Vista, Windows 7 és Windows 8. Az Office 2010 bevezetésével most először egy 64 bites verzió is készült, amely a felsorolt Windows rendszerek 64 bites változatához telepithető.

A termék a következő szoftvereket tartalmazza:

  • -> Microsoft Word 2010
  • -> Microsoft Excel 2010
  • -> Microsoft Power Point 2010
  • -> Microsoft One Note 2010
  • -> Microsoft Outlook 2010

Nyelv: MagyarTeendők: Rendelése sikeres elküldése után néhány percen belül e-mailben kapja meg a termékkulcsot és a letöltési linket. Hogyan tudjuk termékeinket ilyen kedvezményes áron kínálni? És Önök
hogyan tudnak megbizonyosodni a szoftver jogtisztaságáról?


Az általunk árult szoftvereket az EU-s jogszabályok alapján saját hardverünkről választjuk le és így garantálni tudjuk, hogy Önök nem hamisítványt kapnak. Azáltal, hogy a szoftvert és a hardvert külön értékesítjük nagyon kedvező árakat tudunk biztosítani. Viszonteladók, hivatalok és céges ügyfelek részére külön szolgáltatásként ingyenesen kiküldjük postai úton az eredeti licenceket (legalább 10 db vásárlása esetén).Figyelem! A licencek fizikai formában  (COA matrica) csak 10 db feletti vásárlás esetén kerülnek kézbesítésre. Kérjük, ebben az esetben már a rendelés elött vegye fel velünk a kapcsolatot. Ennél alacsonyabb darabszámú rendelés esetén a termèkkulcsot kizárólag elektronikus formában bocsátjuk rendelkezésre.
A használt szoftverek értékesítésének jogalapja

Path: > > Microsoft Office 2010 Home & Business

Vélemények (1)

Anna

Apr 28, 2017
5
(5/5
suli
sulis gépen van. szeretem.
 
Page:1

Vélemény hozzáadása
Captcha

8 other products in the same category: