TomTom Start 60 Navigáció Navigáció Ár: 39,900.00 Nagyobb

TomTom Start 60 Navigáció

Használt

ez a termék jelenleg nincs készleten,

Ár: 39 900 HUF

Bruttó (tartalmazza a 27%-os Áfa-t)


Egyéb infó

TomTom Start 60 (4FC64)

Termékleírás

Európa navigációs készülék gyárilag felújított termék! 

A GYÁRILAG FELÚJÍTOTT készülékek a TomTom szigorú minőségbiztosítási és ellenőrzési szabályainak betartásával, eladási célra felújított termékek, melyek 2 éves gyártói garanciával kerülnek forgalomba. Minden ilyen tanúsított, felújított termék teljeskörű átvizsgáláson, tesztelésen, és alapos tisztítási folyamaton megy keresztül, mielőtt újra ellenőrzésre és csomagolásra kerülnének. 

A készülék eredeti szoftvert tartalmaz! Térképfrissítés: A legfrissebb térkép garanciája Kezdje a legújabb térképpel - garantáltan! Ha egy új térkép áll rendelkezésre az Ön készülékére az első használattól számított 90 napon belül, akkor egyszer ingyenesen letöltheti azt a TomTom MYDRIVE-al. 

Előre telepített Európa 32 országának teljes lefedettségű térképével: Andorra, Ausztria, Belgium, Cseh Köztársaság, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Gibraltár, Görögország, Magyarország, Olaszország, Írország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Málta, Monaco, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Románia, Portugália, San Marino, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország (beleértve a Kanári-szigetek), Svédország, Svájc, Egyesült Királyság (beleértve a Csatorna-szigetek), Vatikánváros 

További 13 ország részeleges lefedettségű vagy csatlakozó úthálózatát is tartalmazza a készülék: - részleges lefedettségű országok: Törökország, Bulgária, Horvátország, Lettország, Ukrajna, Orosz Föderáció - csatlakozó utakat tartalmazó országok: Albánia, Fehéroroszország, Bosznia-Hercegovina, Macedónia, Moldávia, Montenegró, Szerbia 

Leírás: 

- IQ RoutesTM technológia 

A TomTom IQ RoutesTM  technológiája a világon egyedülálló, egyetlen tényeken alapuló útvonaltervező rendszere. Az útvonalat az éppen aktuális úton mért sebesség alapján és nem pedig korábban beállított, sebességre vonatkozó közlekedési jelzések alapján számítja ki. IQ RoutesTM így minden olyan tényezővel számol, amely befolyásolhatja a gépjárművezetők célba érését, mint például a közlekedési lámpákat, körforgalmakat, meredek lejtőket vagy fekvő rendőröket. Ezt követően a készülék kiválasztja a legrövidebb menetidejű útvonalat.

Az esetek 50%-ban ez mindig eltérő és gyorsabb útvonalat jelent, ezáltal jelentős menetidőt, pénzt és benzinköltséget takarítva meg. Ez az intelligens útvonaltervező technológia több mint 10 milliárd kilométernyi megtett útvonalon, a TomTom felhasználók által éveken át név nélkül összegyűjtött, korábban mért sebességadatokra épül. 

Az IQ RoutesTM-tal a gépjárművezetők biztosak lehetnek benne, hogy mindig azt az útvonaljavaslatot kapják, amelyen a gyakorlott, helyismerettel rendelkező autósok is közlekednének. Ez egy sokkal hatékonyabb útvonaltervezést tesz lehetővé, különösen lakott, illetve hegyvidéki területen autózva. 

- MapShare 

TomTom segítségével a felhasználók tetszés szerint szerkeszthetik az utcák neveit, a közlekedés irányokat, a sebességkorlátozásokat, illetve tilthatnak le vagy engedélyezhetnek útszakaszokat, melyeket aztán a Map Share szolgáltatás segítségével más felhasználókkal is megoszthatnak. A közösség által javasolt változtatásokat a navigációs szoftver gyártója ellenőrzés után valamennyi felhasználó számára ingyenes frissítés formájában teszi elérhetővé, vagyis a közösségi aktivitás mindenki számára előnyös lehet. 

- Advanced Lane Guidance Sávnavigáció
TomTom Speed Cameras Sebességmérő kamera figyelmeztetés

Specifikáció

  • Memória: 4GB beépített Flash
  • Memória bővítés: microSD
  • Kijelző: 6" (15cm képátmérő) LCD (800×480), tükrőződésmentes
  • Kapcsolat: MicroUSB
  • Szoftver: TomTom
  • Térkép: Európa 45 országa
  • Teljes autópálya nézet: Igen
  • Üzemidő: kb. 1 óra
  • Méret: 165x105x24 mm
  • Súly: 236 gramm

Garancia:

12 Hónap

Feltétel:

Használt, refurbished!

Szállítási terjedelem:

- TomTom Start 60
- Töltőkábel
- Az eredeti csomagolásban! 

Vélemények (0)

Nincs vevői értékelés pillanatnyilag.


Vélemény hozzáadása
Captcha

4 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: