Windows 7 Home Premium 32 / 64Bit Operációs rendszerek Ár: 7,999.00 Nagyobb

Windows 7 Home Premium 32 / 64Bit

Használt

  • 32 és 64 bites
  • Online aktiválható
  • Azonnali, villámgyors kézbesítés e-mailben
  • Szállítási költség nélkül, mivel a termékkulcsok e-mailben kerülnek kézbesítésre

Bővebb leírás

Ár: 7 999 HUF

Bruttó (tartalmazza a 27%-os Áfa-t)


Egyéb infó

Windows 7 Home Premium 32 / 64Bit

Minden olyan eszközön telepíthető, amely a Windows 7 követelményeinek megfelel. Rendelése sikeres elküldése után egy online aktiválható termékkulcsot és egy ahhoz tartozó letöltési linket (32 vagy 64 bites verzióhoz) kap meg tőlünk e-mailben.


Természetesen egy már telepített szoftver (Windows 7 Home) is aktiválható a kapott termékkulcssal. Ebben az esetben egy újratelepítés nem szükséges.

Nyelv: Magyar

Teendők: Rendelése sikeres elküldése után néhány percen belül e-mailben kapja meg a termékkulcsot és a letöltési linket. Már a letöltéskor választhat a 32 és 64 bites verzió között. 

Hogyan tudjuk termékeinket ilyen kedvezményes áron kínálni? És Önök hogyan tudnak megbizonyosodni a szoftver jogtisztaságáról?

Az általunk árult szoftvereket az EU-s jogszabályok alapján saját hardverünkről választjuk le és így garantálni tudjuk, hogy Önök nem hamisítványt kapnak. Azáltal, hogy a szoftvert és a hardvert külön értékesítjük nagyon kedvező árakat tudunk biztosítani. Viszonteladók, hivatalok és céges ügyfelek részére külön szolgáltatásként ingyenesen kiküldjük postai úton az eredeti licenceket (legalább 10 db vásárlása esetén).

Ez a szoftver egy OEM termék, egy közvetlen letöltés a Microsoft oldaláról nem támogatott. Minden vásárlónk egy letöltési linket kap meg e-mailben a termékkulccsal együtt, rögtön a rendelés kifizetése után. Ha már telepítette a Windows 7-et és ezt szeretné aktiválni, természetesen az is lehetséges. 

A jogszabályi előírások értelmében letölthető szofvertermékekre nem vonatkozik csere- illetve elállási jog, ezért kérjük fordítson különös figyelmet a vásárolni kívánt szoftvertermék verziójának kiválasztására.

A használt szoftverek értékesítésének jogalapja

Vélemények (0)

Nincs vevői értékelés pillanatnyilag.


Vélemény hozzáadása
Captcha

5 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

0
0/5 - 0 Véleményeket