Windows 8.1 Pro 32 / 64Bit Operációs rendszerek Ár: 8,999.00 Nagyobb

Windows 8.1 Pro 32 / 64Bit

Új

  • 32 és 64 bites
  • Online aktiválható
  • Azonnali, villámgyors kézbesítés e-mailben(Paypal rendszerén keresztüli fizetés esetén. Az átutalások beérkezése és hozzárendelése 2-3 munkanapot igénybe vehet. Megértésüket köszönjük.)
  • Szállítási költség nélkül, mivel a termékkulcsok e-mailben kerülnek kézbesítésre

Bővebb leírás

ez a termék jelenleg nincs készleten,

Ár: 8 999 HUF

Bruttó (tartalmazza a 27%-os Áfa-t)


Egyéb infó

Windows 8.1 Pro 32Bit / 64Bit vásárlás:


Nyelv:
 Magyar

Teendők: A fizetés beérkezése ill. hozzárendelése után egy online aktiválható termékkulcsot és egy ahhoz tartozó letöltési linket kap meg tőlünk e-mailben, ahonnan az iso képfájlt tudja letölteni a telepítési adathordozó elkészítéséhez. A fizetés hozzárendelése Paypal esetében azonnal megtörténik automatikusan; az átutalás esetén 2-3 munkanapot igénybe vehet


Hogyan tudjuk termékeinket ilyen kedvezményes áron kínálni? És Önök hogyan tudnak megbizonyosodni a szoftver jogtisztaságáról?

Az általunk árult szoftvereket az EU-s jogszabályok alapján saját hardverünkről választjuk le és így garantálni tudjuk, hogy Önök nem hamisítványt kapnak. Azáltal, hogy a szoftvert és a hardvert külön értékesítjük nagyon kedvező árakat tudunk biztosítani. Viszonteladók, hivatalok és céges ügyfelek részére külön szolgáltatásként ingyenesen kiküldjük postai úton az eredeti licenceket (legalább 10 db vásárlása esetén).

Figyelem! Az aktiválási problémák elkerülése érdekében azt ajánljuk hogy telepítse újra a szoftvert a gyártó oldalán elérhetövé tett aktuális linkröl (lásd alul - vásárlás esetén még egyszer e-mailben is elküldjük a letöltési linket).


A jogszabályi előírások értelmében letölthető szofvertermékekre nem vonatkozik csere- illetve elállási jog, ezért kérjük fordítson különös figyelmet a vásárolni kívánt szoftvertermék verziójának kiválasztására.

<

A Windows 8.1 Pro egy minden területet átfogó operációs rendszer, beleértve a továbbfejlesztett funkciókat, mint pl. egyszerű kapcsolódás vállalati hálózatokhoz, adattitkosítás, eszközök kezelése és még rengeteg új lehetőség. Számos újítás és fejlesztés, ami a felhasználó számára megkönnyíti a beállításokat, hogy rendszere úgy futhasson, ahogy Ön szeretné.

 

A Windows 8.1 Pro a középpontba helyezi az új érintőképernyős felhasználói felületet és az új generációs eszközöket. A könnyű, egyszerű és funkcionális felhasználói felületlehetővé teszi a gyors hozzáférést az összes fontos funkcióhoz és programhoz. A Windows 8.1 Pro verziója még BitLocker és BitLocker To Go lehetőséget is kínál, mellyel titkosíthatja a merevlemezt és USB tárolóeszközeit.

 

Fontos megjegyzés: Kérjük, vegye figyelembe, hogy az aktiváló kulccsal nem frissíthet Windows 8.1 rendszerről Windows 8.1 Pro rendszerre. Ez a változat kizárólag új telepítéshez érvényes.A használt szoftverek értékesítésének jogalapja

Vélemények (3)

Gabi

máj 16, 2018
5
(5/5
tsillag
Működik, gyors volt minden! Köszönöm!
 
Z MESICS

jan 4, 2018
5
(5/5
windows8.1
GYORS,PONTOS,ZÖKKENŐ MENTES! MÜKÖDŐ!
 
Szentmihályi Zs.

ápr 12, 2017
4
(4/5
szuper
szuper a termék, de most már 10pro-t vennék. telefonon viszont mindenre választ kaptam, kedvesek voltak.
 
Seite:1

Vélemény hozzáadása
Captcha

6 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: