Windows 7 Professional 32Bit Operációs rendszerek Ár: 7,999.00 Nagyobb

Windows 7 Professional 32Bit

Használt

 • 32 bites
 • Online aktiválható
 • Azonnali, villámgyors kézbesítés e-mailben (Paypal rendszerén keresztüli fizetés esetén. Az átutalások beérkezése és hozzárendelése 2-3 munkanapot igénybe vehet. Megértésüket köszönjük.)
 • Szállítási költség nélkül, mivel a termékkulcsok e-mailben kerülnek kézbesítésre

Bővebb leírás

Ár: 7 999 HUF

Bruttó (tartalmazza a 27%-os Áfa-t)


Egyéb infó

Windows 7 Professional 32Bit

Minden olyan eszközön telepíthető, amely a Windows 7 követelményeinek megfelel, lásd alul.

A fizetés beérkezése ill. hozzárendelése után egy online aktiválható termékkulcsot és egy ahhoz tartozó letöltési linket kap meg tőlünk e-mailben, ahonnan az iso képfájlt tudja letölteni a telepítési adathordozó elkészítéséhez. A fizetés hozzárendelése Paypal esetében azonnal megtörténik automatikusan; az átutalás esetén 2-3 munkanapot igénybe vehet.

Természetesen egy már telepített szoftver (Windows 7 Pro) is aktiválható a kapott termékkulcssal. Ebben az esetben egy újratelepítés nem szükséges.Nyelv: MagyarTeendők: A fizetés beérkezése ill. hozzárendelése után egy online aktiválható termékkulcsot és egy ahhoz tartozó letöltési linket kap meg tőlünk e-mailben, ahonnan az iso képfájlt tudja letölteni a telepítési adathordozó elkészítéséhez. A fizetés hozzárendelése Paypal esetében azonnal megtörténik automatikusan; az átutalás esetén 2-3 munkanapot igénybe vehet.


Hogyan tudjuk termékeinket ilyen kedvezményes áron kínálni? És Önök hogyan tudnak megbizonyosodni a szoftver jogtisztaságáról?


Az általunk árult szoftvereket az EU-s jogszabályok alapján saját hardverünkről választjuk le és így garantálni tudjuk, hogy Önök nem hamisítványt kapnak. Azáltal, hogy a szoftvert és a hardvert külön értékesítjük nagyon kedvező árakat tudunk biztosítani. Viszonteladók, hivatalok és céges ügyfelek részére külön szolgáltatásként ingyenesen kiküldjük postai úton az eredeti licenceket (legalább 10 db vásárlása esetén).

Ez a szoftver egy OEM termék, egy közvetlen letöltés a Microsoft oldaláról nem támogatott. Minden vásárlónk egy letöltési linket kap meg e-mailben a termékkulccsal együtt, rögtön a rendelés kifizetésének hozzárendelése után. Ha már telepítette a Windows 7-et és ezt szeretné aktiválni, természetesen az is lehetséges. 

A jogszabályi előírások értelmében letölthető szofvertermékekre nem vonatkozik csere- illetve elállási jog, ezért kérjük fordítson különös figyelmet a vásárolni kívánt szoftvertermék verziójának kiválasztására.
Windows 7 rendszerkövetelmények:

Ha a Windows 7 rendszert szeretné futtatni a számítógépén, az alábbiakra lesz szüksége:

 • 1 gigahertzes (GHz) vagy gyorsabb 32 bites (x86) vagy 64 bites (x64) processzor*

 • 1 gigabájt (GB) RAM (32 bites rendszerhez) vagy 2 GB RAM (64 bites rendszerhez)

 • 16 GB (32 bites rendszerhez) vagy 20 GB (64 bites rendszerhez) szabad lemezterület

 • DirectX 9 grafikus eszköz WDDM 1.0 vagy újabb illesztőprogrammal

Bizonyos funkciók használatához a következő követelményeknek is teljesülniük kell:

 • Internet-hozzáférés (ennek esetleges díja a felhasználót terheli)

 • A felbontástól függően a videolejátszáshoz további memória és fejlettebb grafikus hardver szükséges

 • Előfordulhat, hogy bizonyos játékhoz és programhoz a DirectX 10 -es vagy újabb verzióval kompatibilis videokártyára van szükség az optimális teljesítmény eléréséhez

 • Néhány Windows Media Center-funkcióhoz TV-vevő és további hardver lehet szükséges

 • A Windows Touch és a táblaszámítógépek használatához speciális hardvereszközök szükségesek

 • Az Otthoni csoport használatához hálózat, valamint a Windows 7 rendszert futtató számítógépek szükségesek

 • A DVD/CD-íráshoz kompatibilis optikai meghajtó szükséges

 • A BitLocker szolgáltatáshoz a Platformmegbízhatósági modul (TPM) 1.2-es verziója szükséges

 • A BitLocker To Go használatához USB flash meghajtó szükséges

 • A Windows XP Mode további 1 GB RAM-ot és további 15 GB merevlemez-területet igényel.

 • A zene és a hangok lejátszásához audiokimenet szükséges

A termékszolgáltatások és a grafikus megjelenítés függ az adott rendszer-konfigurációtól. Egyes szolgáltatások további vagy fejlettebb hardvereszközöket igényelhetnek.

Többmagos processzorral rendelkező számítógépek:
A Windows 7-et a mai többmagos processzorokra tervezték. A Windows 7 összes 32 bites verziója támogatja legfeljebb 32 processzormag használatát, míg a 64 bites verziók akár 256 processzormagot is támogatnak.

Több processzort tartalmazó számítógépek:
A kereskedelmi forgalomban kapható kiszolgálók, munkaállomások és más korszerűbb számítógépek több fizikai processzort is tartalmazhatnak. A Windows 7 Professional, Enterprise és Ultimate kiadása két fizikai processzor használatát teszi lehetővé, hogy a legjobb teljesítményt biztosítsa ezeken a számítógépeken. A Windows 7 Starter, Home Basic és Home Premium kiadása csak egy fizikai processzort ismer fel.

* Ha az egyes gyártóktól (például Intel, AMD, NVidia vagy Qualcomm) származó új processzorokon vagy lapkakészleteken futnak, a Windows korábbi verziói (beleértve a Windows 7-et) korlátozott támogatással rendelkeznek.

CD vagy DVD írása ISO-fájlból (A Windows 7 rendszerre érvényes)

Az ISO-fájl (más néven lemezkép) egyetlen fájl, amely egy teljes adat CD vagy DVD másolata. Az ISO-fájlból írt CD-n vagy DVD-n ugyanazok a mappák, fájlok és tulajdonságadatok találhatók, mint az eredeti lemezen.

A többnyire .iso vagy .img fájlnév-kiterjesztésű lemezképfájlok a Windows lemezképíróval írhatók írható CD-re vagy DVD-re. Az, hogy a képfájl írható CD, DVD vagy Blu-ray lemezre írható-e, a lemezírótól és az abban írható lemezek típusától, a lemezképfájl méretétől, valamint attól az eszköztől függ, amelyben később a lemezt használni fogja.

 1. Helyezzen be egy írható CD, DVD vagy Blu-ray lemezt a lemezíróba.

 2. A Számítógép eszköz megnyitásához kattintson a Start gombra A Start gomb, majd a Vezérlőpult parancsra.

 3. A Windows Intézőben keresse meg a lemezképfájlt, és kattintson rá duplán.

 4. Ha több lemezíróval rendelkezik, a Windows lemezképíró CD-író listájában kattintson a használni kívánt íróra.

 5. (Nem kötelező) Ha ellenőrizni kívánja, hogy a lemezkép megfelelően lett-e a lemezre írva, jelölje be a Lemez ellenőrzése az írás befejeztével jelölőnégyzetet.

  Ha a lemezképfájl sértetlensége alapvető fontosságú (például a lemezképfájl egy belső vezérlőprogram frissítését tartalmazza), jelölje be a jelölőnégyzetet.

 6. Kattintson az Írás gombra a lemez írásához.

ISO írása USB-re - Windows 7 USB / DVD Download Tool: 

Ez a hivatalos eszköz, bootolható USB-t készítéshez. Annak ellenére, hogy az eszközt eredetileg a Windows 7-hez tervezték, működik Windows 8-al is. A felhasználói felülete egyszerű, és könnyen használható.

Free-Tool-to-Create-Bootable-USB-from-ISO-file_thumb

ISO írása USB-re - Rufus: 

Talán a legjobb eszköz a munkára. A Rufus ellenőrzi az USB-meghajtót hibás blokkok után kutatva az ISO fájl tartalmának átvitele előtt, és természetesen azt is lehetővé teszi, hogy bootolható ISO fájlt készíts a telepítő fájlokból.Teljesen kompatibilis az USB 3.0-s eszközökkel, és még gyorsabb is, mint a vetélytársai. A program hordozható, nem igényel telepítést.

Free-Tool-to-Create-Bootable-USB-from-ISO-file-Picture2

Vélemények (4)

K György

dec 28, 2017
5
(5/5
Windows 7 Pro.
Gyorsan ment az egész. Kaptam számlát majd megjött a kulcs is. Letöltöttem, használom. Meg tudtam frissíteni Win 10-re. Köszönöm.
 
M.I.

dec 20, 2017
5
(5/5
Win7/64 Pro
Lenovo laptopról származó kulcsot pár perc alatt sikeresen aktiváltam egy Packard Bell EasyNote-n.
Környezet kímélő is lehet a szoftverek újrahasznosítása, nem kell kidobni egy olyan, egyébként még működő képes hw.t, amihez már nincsenek újabb drájverek.
 
Dubniczay Repka Róbert Szórád

dec 11, 2017
5
(5/5
Vásárlás
Megbízható, gyors, segítőkész.
 
I Komáromi

máj 7, 2017
5
(5/5
WIN7 32 bit PRO letölthető oprendszer
A fizetéstől számított 5 percen a kapott termék kulcsot letöltöttem, majd sikeresen aktiváltam az 1 órával korábban (máshonnan) már telepített op rendszert. Mindezt Vasárnap (amikor másutt nem dolgoznak). Gratulálok. Mindekinek ajánlom. Imre
 
Seite:1

Vélemény hozzáadása
Captcha

5 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

5
5.00/5 - 4 Véleményeket