Windows 10 Home 32Bit / 64Bit

Új

  • 32 és 64 bites
  • Online aktiválható
  • A Windows 11 aktiválására is használható.

Bővebb leírás

Ár: 14 999 HUF

Bruttó (tartalmazza a 27%-os Áfa-t)


Egyéb infó

Windows 10 Home vásárlás:  

Míg a Windows 10 Professional az üzleti szféra területére lett fejlesztve, a Windows 10 Home egy otthoni felhasználásra kitalált és optimalizált operációs rendszer. Természetesen sebességben nem marad el a Pro verziótól, sőt. Élvezze a gyorsabb rendszerindítást, a már ismerős, de tökéletesre csiszolt start menüt, a sok újdonságot és azt, hogy dolgait villámgyorsan intézheti el.


Nyelv:
 Multilanguage (magyar, német, angol, francia, spanyol stb...)

Használjon több alkalmazást, spóroljon az idővel

Szeretne gyorsabban végezni a munkájával? Esetleg párhuzamosan több feladatot végezne? Használja ki teljesen a képernyőt. Helyezzen el akár négy alkalmazást egyszerre, vagy hozzon létre virtuális felületeket, ha éppen több helyre van szüksége.


Minden egy helyen: ez az új Windows Áruház

Itt az új Windows Áruház – egybevont vásárlási felület az összes Windows 10-eszközre. Nézzen körül az áruházban a számítógépén, a táblagépén vagy akár a telefonján, és töltsön le bármit ami megtetszik Önnek. Legyen szó alkalmazásról, játékról, filmről, zenéről vagy kedve szerint akár TV műsorról.

Használja ki maximálisan, hisz Önnek tervezték!

Néha mindenki belegondol, milyen jó lenne egy weboldalon megjelölni a nekünk tetsző részeket. Mától megteheti. A Microsoft Edge alkalmazásnak köszönhetően ez már gyerekjáték. Írjon jegyzeteket, húzza alá a fontos mondatokat, karikázza be a kiemelendő részeket, közvetlenül a weboldalon. Szeretné megosztani a családtagjaival, esetleg a közösségi médiában, hogy mindenki értesüljön róla? A Microsoft Edge alkalmazást Önnek találták ki.

Figyelem! Az aktiválási problémák elkerülése érdekében azt ajánljuk hogy telepítse újra a szoftvert a gyártó oldalán elérhetövé tett aktuális linkröl (lásd alul - vásárlás esetén még egyszer e-mailben is elküldjük a letöltési linket).


Download: Microsoft(https://www.microsoft.com/hu-hu/software-download/windows10)

A jogszabályi előírások értelmében letölthető szofvertermékekre nem vonatkozik csere- illetve elállási jog, ezért kérjük fordítson különös figyelmet a vásárolni kívánt szoftvertermék verziójának kiválasztására.


Vélemények (6)

Keresztes Attila

szept 12, 2018
5
(5/5
Kerdes
Azt szeretnem kerdezni,h ha megvasarolom 1x, akk a laptopomon es az asztali gepemen is hasznalhatom?
 
bekes

szept 10, 2018
5
(5/5
licensz
Azt szeretném megkédezni, hogy a későbbiekben gépváltás esetén átvihető-e a licensz másik gépre?
 
H Judit

júl 25, 2018
5
(5/5
dvd,matrica
 
Bóta Pál

júl 13, 2018
5
(5/5
kérdés
Érdeklődnék a csomag mit tartalmaz? DVD, vagy Pendrive?
 
Szabó Roland

júl 2, 2018
5
(5/5
Kérds, Információ
Érdeklődnék a csomag mit tartalmaz? DVD, vagy Pendrive? Mert olvastam COA csak 10 vásárlás után kerül a kezembe.Mi a Doboz tartalma?
 
Seite:12

Vélemény hozzáadása
Captcha

5 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

5
5.00/5 - 6 Véleményeket