Windows 10 Pro 32Bit / 64Bit

Új

  • 32 és 64 bites
  • Online aktiválható
  • A Windows 11 Pro aktiválására is használható.

Bővebb leírás

Ár: 17 999 HUF

Bruttó (tartalmazza a 27%-os Áfa-t)


Egyéb infó

Windows 10 Pro vásárlás: 

Minden olyan eszközön telepíthető, amely a Windows 10 követelményeinek megfelel, lásd alul.
Természetesen egy már telepített szoftver (Windows 10 Pro) is aktiválható a kapott termékkulcssal. Ebben az esetben egy újratelepítés nem szükséges.

Nyelv: Multilanguage (magyar, német, angol, francia, spanyol stb...)Teendők: A fizetés beérkezése ill. hozzárendelése után egy online aktiválható termékkulcsot és egy ahhoz tartozó letöltési linket kap meg tőlünk e-mailben, ahonnan az iso képfájlt tudja letölteni a telepítési adathordozó elkészítéséhez. A fizetés hozzárendelése Paypal esetében azonnal megtörténik automatikusan; az átutalás esetén 2-3 munkanapot igénybe vehet.Hogyan tudjuk termékeinket ilyen kedvezményes áron kínálni? És Önök hogyan tudnak megbizonyosodni a szoftver jogtisztaságáról?


Az általunk árult szoftvereket az EU-s jogszabályok alapján saját hardverünkről választjuk le és így garantálni tudjuk, hogy Önök nem hamisítványt kapnak. Azáltal, hogy a szoftvert és a hardvert külön értékesítjük nagyon kedvező árakat tudunk biztosítani. Viszonteladók, hivatalok és céges ügyfelek részére külön szolgáltatásként kiküldjük postai úton az eredeti licenceket.

Figyelem! Az aktiválási problémák elkerülése érdekében azt ajánljuk hogy telepítse újra a szoftvert a gyártó oldalán elérhetövé tett aktuális linkröl (lásd alul - vásárlás esetén még egyszer e-mailben is elküldjük a letöltési linket).


Download: Microsoft(https://www.microsoft.com/hu-hu/software-download/windows10)

A jogszabályi előírások értelmében letölthető szofvertermékekre nem vonatkozik csere- illetve elállási jog, ezért kérjük fordítson különös figyelmet a vásárolni kívánt szoftvertermék verziójának kiválasztására.


Windows 10 Professional – Egyszerűen működik

 

A Windows 10 Pro rendszerrel egy megbízható operációs rendszer kerül a készülékére. Profitáljon a gyorsabb rendszerindításból, egy már ismerős, de javított startmenüből és a sok újdonságból, hogy dolgait még gyorsabban intézhesse. Ezenkívül számos új funkciót is kap, mint például egy új böngészőt, hogy az internetezés még nagyobb élmény legyen, valamint a Cortana személyes digitális asszisztenst. Cortana az Ön személyes digitális asszisztense, aki nyomon követi és segíti Önt az összes Windows 10 készülékén. Cortana idővel egyre többet megtanul Önről, hogy napról napra egyre jobban támogathassa.

 

A Windows 10 Professional optimálisan segít Önnek mindenben, bármit csinál. Tárolja el az optimális képernyőfelosztást a produktívabb munkához. Egyidejűleg legfeljebb négy alkalmazást dokkolhat és létrehozhat virtuális asztalt, ha több helyre lenne szüksége, vagy ha egy projekt tartalmát szeretné egyesíteni, pl. Office alkalmazások számára munkához, játékhoz vagy szabadidőhöz.

Vélemények (33)

Horányi70

márc 9, 2021
5
(5/5
pro 10
Hetekben rendeltük cégünknek több darabot is! Készségesek és gyorsak voltak! Máskor is szívesen rendelünk!
 
G. Lakatos

jún 30, 2020
5
(5/5
Legjobb
Szerintem a legjobb oldal ahol szoftvereket kapni.
 
Mókos Dávid

máj 4, 2019
5
(5/5
Win10pro
Meg lett a hiba, röviden tömören, Win10pro frissült, meghalt a gép. EFI Uefi bios beépülő struktúrák borították a xmp RAM beállításokat a win 10 fast boot miatt, ram ki, RAM vissza, elindult, majd biosfrissítés app centerrel, működik szépen, visszajött minden.
 
M Dávid

ápr 29, 2019
5
(5/5
Win 10 Pro egy kis meghalással
Ügyintézés rendkívüli sebességű volt, le a kalappal! Megkaptam e-mailben a matricát, kiírtam pendrivera, uefi boot pikk pakk, telepítés Samsung 970 evo plus ra villámgyorsan, felvettem minden egyéb szükséges programot, 3 napig használtam, rendeltem netpincérről, kikapcsoltam a gépet este, végig vártam a frissítést, majd másnap, nem hogy a Windows nem töltött be, de annyira megült az egész rendszer, hogy a biosba sem lehet belépni, csökkentett mód sem reagál, mert bekapcsol a gép, és se kép, se hang. Szétszedem, specifikusan rámentem arra hogy kizárjam a problémákat, mindegyik alkatrész hibátlan, összeraktam, de még ilyen hibával nem találkoztam, ebből szervíz lesz, ha csak valaki nem szenved ehhez hasonlóval.
 
HM Eszter

dec 30, 2018
5
(5/5
Win 10 Pro
Az ünnepek ellenére PayPal fizetés után pillanatokon belül megérkezett a kód, így meg is lett a pihenés mellé az elfoglaltság :).
 
Seite:12345

Vélemény hozzáadása
Captcha

5 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

5
4.97/5 - 33 Véleményeket