Windows 10 Pro 32Bit / 64Bit

Új

  • 32 és 64 bites
  • Online aktiválható
  • Azonnali, villámgyors kézbesítés e-mailben (Paypal rendszerén keresztüli fizetés esetén. Az átutalások beérkezése és hozzárendelése 2-3 munkanapot igénybe vehet. Megértésüket köszönjük.)
  • Szállítási költség nélkül, mivel a termékkulcsok e-mailben kerülnek kézbesítésre

Bővebb leírás

Ár: 18 999 HUF

Bruttó (tartalmazza a 27%-os Áfa-t)


Adatlap

VerzióWindows 10

Egyéb infó

Windows 10 Pro vásárlás: 

Minden olyan eszközön telepíthető, amely a Windows 7 követelményeinek megfelel, lásd alul.

A fizetés beérkezése ill. hozzárendelése után egy online aktiválható termékkulcsot és egy ahhoz tartozó letöltési linket kap meg tőlünk e-mailben, ahonnan az iso képfájlt tudja letölteni a telepítési adathordozó elkészítéséhez. A fizetés hozzárendelése Paypal esetében azonnal megtörténik automatikusan; az átutalás esetén 2-3 munkanapot igénybe vehet.

Természetesen egy már telepített szoftver (Windows 10 Pro) is aktiválható a kapott termékkulcssal. Ebben az esetben egy újratelepítés nem szükséges.Nyelv: Multilanguage (magyar, német, angol, francia, spanyol stb...)Teendők: A fizetés beérkezése ill. hozzárendelése után egy online aktiválható termékkulcsot és egy ahhoz tartozó letöltési linket kap meg tőlünk e-mailben, ahonnan az iso képfájlt tudja letölteni a telepítési adathordozó elkészítéséhez. A fizetés hozzárendelése Paypal esetében azonnal megtörténik automatikusan; az átutalás esetén 2-3 munkanapot igénybe vehet.Hogyan tudjuk termékeinket ilyen kedvezményes áron kínálni? És Önök hogyan tudnak megbizonyosodni a szoftver jogtisztaságáról?


Az általunk árult szoftvereket az EU-s jogszabályok alapján saját hardverünkről választjuk le és így garantálni tudjuk, hogy Önök nem hamisítványt kapnak. Azáltal, hogy a szoftvert és a hardvert külön értékesítjük nagyon kedvező árakat tudunk biztosítani. Viszonteladók, hivatalok és céges ügyfelek részére külön szolgáltatásként ingyenesen kiküldjük postai úton az eredeti licenceket (legalább 10 db vásárlása esetén).

Figyelem! Az aktiválási problémák elkerülése érdekében azt ajánljuk hogy telepítse újra a szoftvert a gyártó oldalán elérhetövé tett aktuális linkröl (lásd alul - vásárlás esetén még egyszer e-mailben is elküldjük a letöltési linket).


Download: Microsoft(https://www.microsoft.com/hu-hu/software-download/windows10)

A jogszabályi előírások értelmében letölthető szofvertermékekre nem vonatkozik csere- illetve elállási jog, ezért kérjük fordítson különös figyelmet a vásárolni kívánt szoftvertermék verziójának kiválasztására.


Windows 10 Professional – Egyszerűen működik

 

A Windows 10 Pro rendszerrel egy megbízható operációs rendszer kerül a készülékére. Profitáljon a gyorsabb rendszerindításból, egy már ismerős, de javított startmenüből és a sok újdonságból, hogy dolgait még gyorsabban intézhesse. Ezenkívül számos új funkciót is kap, mint például egy új böngészőt, hogy az internetezés még nagyobb élmény legyen, valamint a Cortana személyes digitális asszisztenst. Cortana az Ön személyes digitális asszisztense, aki nyomon követi és segíti Önt az összes Windows 10 készülékén. Cortana idővel egyre többet megtanul Önről, hogy napról napra egyre jobban támogathassa.

 

A Windows 10 Professional optimálisan segít Önnek mindenben, bármit csinál. Tárolja el az optimális képernyőfelosztást a produktívabb munkához. Egyidejűleg legfeljebb négy alkalmazást dokkolhat és létrehozhat virtuális asztalt, ha több helyre lenne szüksége, vagy ha egy projekt tartalmát szeretné egyesíteni, pl. Office alkalmazások számára munkához, játékhoz vagy szabadidőhöz.A használt szoftverek értékesítésének jogalapja

Path: > > Windows 10 Pro 32Bit / 64Bit

Vélemények (29)

HM Eszter

Dec 30, 2018
5
(5/5
Win 10 Pro
Az ünnepek ellenére PayPal fizetés után pillanatokon belül megérkezett a kód, így meg is lett a pihenés mellé az elfoglaltság :).
 
Z Lévai

Nov 30, 2018
5
(5/5
Windows 10 PRO
Nagyon meg vagyok elégedve Csak pozitívumot tudok a vásárlásról mondani:!
 
Csizmadia Zsolt

Nov 24, 2018
5
(5/5
kérdés
Segítsen valaki!
Ha veszek többet a szoftverből, mert van mondjuk a családban 4-5 gép, akkor mindegyikőnk létrehozhat saját Microsoft fiókot....
 
Norb

Nov 11, 2018
5
(5/5
W10Pro
Azonnali! De tényleg! Még hétvégén is :)
 
T Seres

Nov 8, 2018
5
(5/5
Windows 10 Pro
Online vásároltam egy Windows 10 Pro, kereskedelmi licenszt.
Csak pozitívumot tudok a vásárlásról mondani:
1. Csak itt találtam a legjobb (legolcsóbb) árban
2. Megrendeltem és kártyával kifizettem, gyorsan, egyszerűen
3. Fizetést követően 1 percen belül megjött a levél a licensz linkjével.
4. Windowst pillanatok alatt aktiváltuk vele, minden probléma nélkül

Köszönet a zökkenőmentes működésért!
 
Page:12345

Vélemény hozzáadása
Captcha

10 other products in the same category: