Windows 7 Professional 64Bit Operációs rendszerek Ár: 7,999.00 Nagyobb

Windows 7 Professional 64Bit

Használt

 • 64 bites
 • Online aktiválható
 • Azonnali, villámgyors kézbesítés e-mailben (Paypal rendszerén keresztüli fizetés esetén. Az átutalások beérkezése és hozzárendelése 2-3 munkanapot igénybe vehet. Megértésüket köszönjük.)
 • Szállítási költség nélkül, mivel a termékkulcsok e-mailben kerülnek kézbesítésre

Bővebb leírás

Ár: 7 999 HUF

Bruttó (tartalmazza a 27%-os Áfa-t)


Egyéb infó

Windows 7 Professional 64Bit vásárlás:

Minden olyan eszközön telepíthető, amely a Windows 7 követelményeinek megfelel, lásd alul.

A fizetés beérkezése ill. hozzárendelése után egy online aktiválható termékkulcsot és egy ahhoz tartozó letöltési linket kap meg tőlünk e-mailben, ahonnan az iso képfájlt tudja letölteni a telepítési adathordozó elkészítéséhez. A fizetés hozzárendelése Paypal esetében azonnal megtörténik automatikusan; az átutalás esetén 2-3 munkanapot igénybe vehet.

Természetesen egy már telepített szoftver (Windows 7 Pro) is aktiválható a kapott termékkulcssal. Ebben az esetben egy újratelepítés nem szükséges.Nyelv: MagyarTeendők: A fizetés beérkezése ill. hozzárendelése után egy online aktiválható termékkulcsot és egy ahhoz tartozó letöltési linket kap meg tőlünk e-mailben, ahonnan az iso képfájlt tudja letölteni a telepítési adathordozó elkészítéséhez. A fizetés hozzárendelése Paypal esetében azonnal megtörténik automatikusan; az átutalás esetén 2-3 munkanapot igénybe vehet.


Hogyan tudjuk termékeinket ilyen kedvezményes áron kínálni? És Önök hogyan tudnak megbizonyosodni a szoftver jogtisztaságáról?


Az általunk árult szoftvereket az EU-s jogszabályok alapján saját hardverünkről választjuk le és így garantálni tudjuk, hogy Önök nem hamisítványt kapnak. Azáltal, hogy a szoftvert és a hardvert külön értékesítjük nagyon kedvező árakat tudunk biztosítani. Viszonteladók, hivatalok és céges ügyfelek részére külön szolgáltatásként ingyenesen kiküldjük postai úton az eredeti licenceket (legalább 10 db vásárlása esetén).

Ez a szoftver egy OEM termék, egy közvetlen letöltés a Microsoft oldaláról nem támogatott. Minden vásárlónk egy letöltési linket kap meg e-mailben a termékkulccsal együtt, rögtön a rendelés kifizetésének hozzárendelése után. Ha már telepítette a Windows 7-et és ezt szeretné aktiválni, természetesen az is lehetséges. A jogszabályi előírások értelmében letölthető szofvertermékekre nem vonatkozik csere- illetve elállási jog, ezért kérjük fordítson különös figyelmet a vásárolni kívánt szoftvertermék verziójának kiválasztására.

Windows 7 rendszerkövetelmények:

Ha a Windows 7 rendszert szeretné futtatni a számítógépén, az alábbiakra lesz szüksége:

 • 1 gigahertzes (GHz) vagy gyorsabb 32 bites (x86) vagy 64 bites (x64) processzor*

 • 1 gigabájt (GB) RAM (32 bites rendszerhez) vagy 2 GB RAM (64 bites rendszerhez)

 • 16 GB (32 bites rendszerhez) vagy 20 GB (64 bites rendszerhez) szabad lemezterület

 • DirectX 9 grafikus eszköz WDDM 1.0 vagy újabb illesztőprogrammal

Bizonyos funkciók használatához a következő követelményeknek is teljesülniük kell:

 • Internet-hozzáférés (ennek esetleges díja a felhasználót terheli)

 • A felbontástól függően a videolejátszáshoz további memória és fejlettebb grafikus hardver szükséges

 • Előfordulhat, hogy bizonyos játékhoz és programhoz a DirectX 10 -es vagy újabb verzióval kompatibilis videokártyára van szükség az optimális teljesítmény eléréséhez

 • Néhány Windows Media Center-funkcióhoz TV-vevő és további hardver lehet szükséges

 • A Windows Touch és a táblaszámítógépek használatához speciális hardvereszközök szükségesek

 • Az Otthoni csoport használatához hálózat, valamint a Windows 7 rendszert futtató számítógépek szükségesek

 • A DVD/CD-íráshoz kompatibilis optikai meghajtó szükséges

 • A BitLocker szolgáltatáshoz a Platformmegbízhatósági modul (TPM) 1.2-es verziója szükséges

 • A BitLocker To Go használatához USB flash meghajtó szükséges

 • A Windows XP Mode további 1 GB RAM-ot és további 15 GB merevlemez-területet igényel.

 • A zene és a hangok lejátszásához audiokimenet szükséges

A termékszolgáltatások és a grafikus megjelenítés függ az adott rendszer-konfigurációtól. Egyes szolgáltatások további vagy fejlettebb hardvereszközöket igényelhetnek.

Többmagos processzorral rendelkező számítógépek:
A Windows 7-et a mai többmagos processzorokra tervezték. A Windows 7 összes 32 bites verziója támogatja legfeljebb 32 processzormag használatát, míg a 64 bites verziók akár 256 processzormagot is támogatnak.

Több processzort tartalmazó számítógépek:
A kereskedelmi forgalomban kapható kiszolgálók, munkaállomások és más korszerűbb számítógépek több fizikai processzort is tartalmazhatnak. A Windows 7 Professional, Enterprise és Ultimate kiadása két fizikai processzor használatát teszi lehetővé, hogy a legjobb teljesítményt biztosítsa ezeken a számítógépeken. A Windows 7 Starter, Home Basic és Home Premium kiadása csak egy fizikai processzort ismer fel.

* Ha az egyes gyártóktól (például Intel, AMD, NVidia vagy Qualcomm) származó új processzorokon vagy lapkakészleteken futnak, a Windows korábbi verziói (beleértve a Windows 7-et) korlátozott támogatással rendelkeznek.CD vagy DVD írása ISO-fájlból (A Windows 7 rendszerre érvényes)

Az ISO-fájl (más néven lemezkép) egyetlen fájl, amely egy teljes adat CD vagy DVD másolata. Az ISO-fájlból írt CD-n vagy DVD-n ugyanazok a mappák, fájlok és tulajdonságadatok találhatók, mint az eredeti lemezen.

A többnyire .iso vagy .img fájlnév-kiterjesztésű lemezképfájlok a Windows lemezképíróval írhatók írható CD-re vagy DVD-re. Az, hogy a képfájl írható CD, DVD vagy Blu-ray lemezre írható-e, a lemezírótól és az abban írható lemezek típusától, a lemezképfájl méretétől, valamint attól az eszköztől függ, amelyben később a lemezt használni fogja.

 1. Helyezzen be egy írható CD, DVD vagy Blu-ray lemezt a lemezíróba.

 2. A Számítógép eszköz megnyitásához kattintson a Start gombra, majd a Vezérlőpult parancsra.

 3. A Windows Intézőben keresse meg a lemezképfájlt, és kattintson rá duplán.

 4. Ha több lemezíróval rendelkezik, a Windows lemezképíró CD-író listájában kattintson a használni kívánt íróra.

 5. (Nem kötelező) Ha ellenőrizni kívánja, hogy a lemezkép megfelelően lett-e a lemezre írva, jelölje be a Lemez ellenőrzése az írás befejeztével jelölőnégyzetet.

  Ha a lemezképfájl sértetlensége alapvető fontosságú (például a lemezképfájl egy belső vezérlőprogram frissítését tartalmazza), jelölje be a jelölőnégyzetet.

 6. Kattintson az Írás gombra a lemez írásához.ISO írása USB-re - Windows 7 USB / DVD Download Tool: 

Ez a hivatalos eszköz, bootolható USB-t készítéshez. Annak ellenére, hogy az eszközt eredetileg a Windows 7-hez tervezték, működik Windows 8-al is. A felhasználói felülete egyszerű, és könnyen használható.

Free-Tool-to-Create-Bootable-USB-from-ISO-file_thumbISO írása USB-re - Rufus: 

Talán a legjobb eszköz a munkára. A Rufus ellenőrzi az USB-meghajtót hibás blokkok után kutatva az ISO fájl tartalmának átvitele előtt, és természetesen azt is lehetővé teszi, hogy bootolható ISO fájlt készíts a telepítő fájlokból.Teljesen kompatibilis az USB 3.0-s eszközökkel, és még gyorsabb is, mint a vetélytársai. A program hordozható, nem igényel telepítést.

Free-Tool-to-Create-Bootable-USB-from-ISO-file-Picture2A használt szoftverek értékesítésének jogalapja

Vélemények (11)

Gál István

dec 9, 2018
5
(5/5
Win7 Pro 64bit
Hibátlanul működik !
-Jól döntöttem, így jogtiszta operációs rendszer van a gépemen,és minden előnyét élvezem.
-Könnyű volt a telepítés bootolható pendrive-val.
-Az ára is kedvező 7.999 Ft.
A vírusirtóm is jogtiszta,mert így nyugodt vagyok,hogy biztonságba van a rendszerem.

Vírusirtó nélkül több, mint bátorság internetezni !!!
 
Professore DHp. Gabi

ápr 14, 2018
5
(5/5
Erőszak
Telepített hetest tudtam aktiválni vele, megjött hamar a kulcs is hozzá, semmi gubanc, szedegeti a szükséges frissítéseket... (Esetleg egy server 2012 R2 nem porosodik valahol, bagóért?). Szóval érdemes ennyit áldozni rá, bőven megéri.
 
Kósa Lőrinc

márc 30, 2018
5
(5/5
win7 pro
Nagyon elégedett vagyok a vásárolt termékkel. Tökéletesen működik, semmi lefagyás, semmi jogtalan kalózkodás az internetről. Élvezem a jogtiszta forrás előnyeit!
A számítógépem nem lassul be, nem kezdi felesleges dolgokra használni a processzort.
 
kopi

dec 28, 2017
5
(5/5
windows 7 pro
Legjobb áron sikerült itt venni,és még működik is.:)Tökéletes,köszönöm
 
Gary

nov 21, 2017
5
(5/5
Win7 Pro 64bit
Végre meg tudtam venni egy eredeti windows példányt, nagyon jó áron. Az aktiválás remekül működött. Mindenkinek ajánlom. Az ára nagyszerű, az oprendszer jól működik. Mindenkinek ajánlom. Köszönöm.
 
Seite:123

Vélemény hozzáadása
Captcha

5 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

5
5.00/5 - 11 Véleményeket